dilluns, 30 d’abril del 2007

Us agraden els llibres? Us agrada llegir?

Mireu que en són d'interessants els llibres d'aquesta biblioteca:

Carmutxa

Sorpresa!!!!!

Hola a tots i totes!!!
Tinc una sorpresa per a vosaltres. A partir de dimecres cada un de vosaltres entrarà al blog amb el seu usuari!!!!!
Així, quan escriureu al blog sortirà el vostre nom allà on ara posa 'escrit per a.acollida' posarà 'escrit per ' i el nom de cadascun de vosaltres.
La Remei ja té tota la informació i us la donarà dimecres a l'escola.
Espero que us agradi!

Carmutxa

dissabte, 28 d’abril del 2007


Hola ! Sóc l'Helena de Castellgalí. Caram com heu escrit ! Esteu fets uns artistes ! Aquí avui fa un dia gris. A mi m'agrada el sol. Us desitjo salut a tots ! Sigueu feliços !

Us agraden els dinosaures ? Us imagineu de viure amb ells ?

divendres, 27 d’abril del 2007

RESPOSTA A REMEI

UN ECLIPSE ES LUNA PLENA.

CONSISTEIX EN L'ENFONSIMENT SOLAR

PASA CADA NITCADA 100 ANYS


PER SITUASIONS ESPASIALS DE PLANETAS I SOL
JHOAN

RESPOSTA PER REMEI

1-Un Eclipse de lluna es tapar el sol i la lluna queda al mig.
2-passa cada 80 o 100 anys.
3-Per les dimensions elíptiques.
4-Per situacions espacials de planetes i sol: els seus moviments
JOSE Mª

RESPOSTES A REMEI

De vegades, el Sol, la Lluna i la Terra es situen formant una línia recta. Aleshores es produeixen ombres, de manera que la de la Terra cau sobre la Lluna o a l'inrevés. Són els eclipsis.

Quan la Lluna passa pel darrera i es situa a l'ombra de la Terra, es produeix un Eclipsi de Lluna (dibuix, esquerra). En canvi, quan la Lluna passa entre la Terra i el Sol, el tapa i es produeix un Eclipsi de Sol (dreta).
Si un astre arriba a ocultar totalment l'altre, l'eclipsi és total, si no, és parcial. Algunes vegades la Lluna es posa davant del Sol de manera que només n'oculta el centre. Aleshores l'eclipsi té forma anular, d'anell.



FEIPENG

RESPOSTA A REMEI

1.-Si hi ha eclipse de lluna i de sol.
2.-Que la lluna pasa per davant del sol i tapa la seva llum, solar!.
3.- No gaire sovint perque la lluna pasa al matexis temps que el sol.Depen de la rotació i moviment a l'espai...
4.-Perue és el momet en que la lluna, i el sol són a prop nostra:la Terra!
GUILLEM

ECLIPSE busqueu...

Algú em pot escriure que és un:

1- ECLIPSE DE LLUNA?
2-En què consisteix?
3-Quan passa?
4-Per què?

VINGA CONSULTEU A ALGUN DICCIONARI!
Són deures per tots...Jhoan, Julissa, Guillem, Jose Mª, Ying, Feipeng, Marisa, Kyle, Angela i Joshua val?????
Heu de contestar i posar com títol:

RESPOSTA ECLIPSE i... el vostre nom a sota oi?
remei

NOMS CLASSES

Hola! Nosaltres només ens dirigim per lletres "A" o "B".
Per tant els alumnes algun són de 4t A i altres 4t B.
Aquesta proposta, va ser feta ja fa anys i els va semblar enredat...
Gràcies x les idees! jaja
Com et trobes ? :)
remei

dijous, 26 d’abril del 2007

Les vostres classes

Hola a tots i a totes,
Les vostres classes... tenen nom? Com es diuen?
Les dels meus fills són les següents: l'Íria va a la classe dels Pingüins, el Pau a la dels Tigres, l'Anna a la dels LLeons i la Marta a la de Ponent.
Sabeu que Ponent és el nom d'un vent? Tots els vents tenen un nom, els coneixeu? Podeu veure'ls a una rosa dels vents.

Carmutxa

LA LLUNA


Hola, nens i nenes de A.A.

Aquest any em tingut un eclípse de lluna total molt especial, que trigaran uns quants anys a que torni ha estar amb posició óptima, tots els astres implicats.
Desde un obserbatori espacial m'han fet arrivar aquestes imatges inedites per molta gent, espero que en podreu gaudir-hi una estona.
Miquel

MARIA

Hola Maria, gràcies per el teu esforç i col.laboració amb els documents d'avaluació de Llengua Castellana.
Ets una cracK!
Sabieu nens i nenes que abans de començar la classe de la tarda ha vingut la Srta Maria??
I m'ha ensenyat allà on hi va deixar un regal per vosaltres!!!
Que wai, no?
Aviam si demà ho mirem, ok?
remei

PER A TOTS I FEIPENG

Estalvieu de fer "copia" pega, perque el Blogg es carregara massa i farà BOOOOOOOOOOM a la cara. :(
El Blogg està pensat per que ens enviem pàgines web, comentaris curts, dibuixos de les VOSTRES CASES del país i de Barcelona.
FEIPENG : Montserrat i les pedres és molt maco e interessant, però una mica llarg oi?
Tu l'has llegit TOT?
ahhhhhhhhhhh!! amigo... hummm :)
això no és ser llest ...
Escriu el numero de la pagina del llibre q. vegis interessant, oi?
En general MOLT BÉ!
Ara ens queda veure la Marisa!
Que maca és, oi?
remei

CASA XIAN


es to so mi ba casa de avia Xian
FEIPENG

PEDRAFORCA

On esta situat el Pedraforca?
escriu a la REMEI
GRÀCIES!!
remei º_º

REMEI HA MIRAT I DIU...

FELICITATS PER FER LA FEINA BEN FETA ENTRE TOTS!!
Ja REPASSAREM les preguntes dels dies...
la Verge de Montserrat molt bonica.
A ella l'hi DONAREM gràcies de moltes coses bones, val?
remei



Les formes del relleu s'originen, bàsicament, per l'erosió diferencial, és a dir, per la resistència desigual de les roques a ser erosionades. Al Bages podem trobar els següents tipus de relleu: montserratí, tabular i de zones plegades.
RELLEU MONTSERRATÍL'originalitat morfològica que presenta la muntanya de Montserrat serveix de prototip de l'anomenat relleu montserratí. Sens dubte, els esvelts monòlits o agulles són les formes més espectaculars i característiques d'aquesta muntanya. Aquest relleu resulta de la interacció entre tres factors: el material, l'estructura i l'erosió.El material és el conglomerat (o pedra pinyolenca), caracteritzat per presentar còdols de diversa naturalesa i per ser, en conjunt, molt homogeni i força resistent a l'erosió. L'estructura ve determinada per una xarxa de fractures o diàclasis verticals que s'intersequen, tot individualitzant formes columnars.L'erosió, per efecte de l'aigua i del glaç, ha anat modelant i arrodonint aquestes formes columnars. Entre els conglomerats també hi ha algunes capes primes de roques més argiloses i fàcilment erosionables on creix la vegetació. Sovint, aquest nivells van relacionats amb la presència de balmes i coves.Al parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, com que els conglomerats presenten unes fractures més espaiades, el modelat erosiu dóna turons arrodonits, com per exemple el Montcau.
RELLEU TABULARAquest relleu resulta de l'erosió de zones poc deformades i es caracteritza pels vessants amb pendent pronunciat que culminen en superfícies poc inclinades. Es forma per l'alternança d'estrats tous als vessants (amb predomini de les lutites) i durs a les culminacions (amb conglomerats, gresos i, puntualment, calcàries). El millor exemple de relleu tabular és la zona sud-oest de la comarca (Cogulló de Cal Torre, Pòpia de Montgròs, Collbaix...).
RELLEU DE LES ZONES PLEGADESL'empenta tectònica pirinenca pressionant des del nord, combinada amb la plasticitat de la sal de la formació Cardona que es troba al subsòl, ha deformat els estrats de la meitat nord del Bages en violents plecs anticlinals que segueixen la direcció SO-NE, paral·lela als Pirineus. Als llocs on la deformació ha estat més intensa, les estructures anticlinals són complexes i tallades en falles, sovint amb desplaçaments importants. Als nuclis anticlinals posats al descobert per l'erosió afloren els sediments més antics, com és el cas de la sal a Cardona i dels guixos a Súria i a Santa Maria d'Oló. Des de l'extrem NO al SE de la comarca, es troba la seqüència següent de grans estructures anticlinals:- Anticlinal de Pinós i diapir de Cardona- Anticlinal nord de Súria- Falla de Mig-Món (Súria) i anticlinal de Balsareny- Anticlinal de Súria i falla del Tordell (Súria)- Anticlinal de Santa Maria d'Oló- Encavalcament del Guix (Sallent)
LES ROQUES
Les roques són agregats naturals consolidats que poden estar formats per un o més minerals i també poden contenir fragments de roques preexistents i restes d'éssers vius. Les roques que trobem al Bages són els conglomerats, les sorrenques, les lutites, les calcàries, les evaporites i les que formen les graves. A excepció de les evaporites, totes són més o menys riques en carbonat de calci i, com a conseqüència, generen sòls calcaris.

CONGLOMERATSEls conglomerats són roques detrítiques formades bàsicament per fragments arrodonits, de més de 2 mm de diàmetre, anomenats còdols. Els còdols estan inclosos en una matriu composta per sorra, llim i argila. Aquests diferents components es mantenen units gràcies al ciment, que en el cas del Bages és sempre carbonat de calci.Les masses de conglomerat més importants del Bages són al sud i al sud-est. També abunden a la resta del territori, sobretot formant part de les culminacions dels relleus tabulars o bé dins de capes de roques de gra més fi.

GRAVESLes graves són sediments detrítics no cimentats, constituïts per fragments de roca de més de 2 mm de diàmetre. Tot i que hi ha excepcions, al Bages aquests fragments acostumen a ser arrodonits i, en aquest cas, s'anomenen còdols i tenen un origen fluvial. Les graves acostumen a estar incloses en una matriu que sol ser sorrenca o llimosa. Es van dipositar durant el quaternari i són, per tant, els materials geològics més recents de la comarca.Les graves abunden als llits actuals dels rius i a les terrasses fluvials, els testimonis dels nivells on, fa algunes desenes o alguns centenars de milers d'anys, corrien les aigües fluvials. La majoria de terrasses fluvials del Bages han estat explotades com a graveres.

SORRENQUESLes sorrenques, també anomenades gresos, són roques detrítiques que s'originen per cimentació de sorres que, generalment, estan incloses en una matriu formada per partícules de gra més fi. Les sorres són fragments de minerals o roques amb diàmetres compresos entre 2 i 1/16 mm. El ciment de les sorrenques del Bages és sempre carbonat de calci.Les sorrenques abunden arreu de la comarca, tant en zones d'origen marí com continental. Sovint els òxids de ferro tenyeixen de vermell les sorrenques d'origen continental. Es troben en capes primes alternant amb altres roques (sobretot lutites) o bé formant estrats gruixuts molt homogenis que sovint han estat i són objecte d'explotació. Són les roques predominants en els edificis antics perquè són molt abundants i es poden treballar fàcilment.


LUTITESLes lutites, també anomenades pelites, són roques detrítiques formades per fragments de diàmetre inferior a 1/16 mm. Les lutites coherents -vulgarment anomenades tapàs-, en les quals les partícules estan unides però no cimentades fortament, s'anomenen limolites i argil·lites segons si la mida de les partícules és, respectivament, superior o inferior a 1/256 mm; quan no són coherents reben els noms de llims i argiles. Les lutites que contenen al voltant del 50% de carbonat de calci (del 35% al 65% segons Vatan) s'anomenen margues i solen ser de colors blavosos. La coloració de les lutites del Bages pot variar del gris blavós o groguenc, al sector constituït per materials d'origen marí, fins al vermell característic del sector amb materials d'origen continental rics en òxids de ferro.L'escassa resistència a l'erosió de les lutites ha facilitat el formidable buidament que ha originat el relleu del Bages. A les planes bagenques, actualment ocupades per conreus, predominen aquests materials, els quals s'utilitzen a les bòbiles per fabricar ceràmica de construcció.

CALCÀRIESLes calcàries són roques carbonàtiques formades majoritàriament per carbonat de calci. Els tipus de calcàries que més abunden al Bages -on s'anomenen vulgarment pedra calar- formen capes molt resistents a l'erosió i poden tenir un origen marí o lacustre. Actualment són explotades com a material de construcció i antigament s'havien utilitzat per fer calç. Les calcàries marines bagenques presenten una gran quantitat de macrofòssils i van lligades a la presència d'esculls de corall.Els travertins que hi ha al Bages són unes roques calcàries poroses i poc denses formades per precipitació de carbonat de calci sobre els vegetals de l'entorn de les fonts. Reben el nom vulgar de pedra tosca.

EVAPORITESLa sal gemma o halita, les sals potàssiques (silvita i carnal·lita) i el guix són evaporites, unes roques solubles que provenen de l'evaporació de l'aigua d'un antic mar. Al Bages hi ha petits afloraments de guix, però l'aflorament més important d'evaporites és la Muntanya de Sal de Cardona, on s'ha explotat la sal des de l'antiguitat. Les evaporites de la Muntanya de Sal formen un diapir -relacionat amb un plec- que s'ha obert pas a través de les capes suprajacents a causa del seu comportament plàstic, a la seva baixa densitat en relació a les roques que l'envolten i al pes dels materials superiors.Si es mira de prop la Muntanya de Sal, es pot observar l'acusat plegament dels estrats i la seva superfície transformada en un rascler -alternança de canaletes amb crestes d'arestes tallants- a causa de l'acció dissolvent de l'aigua. També destaca la diversitat de colors originada pels diferents minerals que hi són presents. L'halita, el mineral més abundant, és incolora o amb tonalitats blanques, ataronjades o rosades i les primes capes grises són d'argiles.
ELS MINERALS
Els minerals són sòlids homogenis inorgànics d'origen natural que tenen una composició química definida (que en molts casos, però, no és fixa) i una disposició atòmica ordenada (o estructura cristal·lina). La major part dels minerals es formen mitjançant processos inorgànics, però n'hi ha que, com l'aragonita de les closques dels mol·luscs, poden ser formats pels éssers vius. Qualsevol sòlid amb estructura cristal·lina es pot considerar un cristall, però sovint el terme cristall s'associa tan sols als sòlids amb formes polièdriques que són la manifestació externa de l'ordenació interna dels àtoms. Els minerals amb formes polièdriques perfectes són més aviat rars a la natura perquè requereixen unes condicions especials per a poder-se formar.Els minerals, normalment en forma de cristalls petits o microscòpics, són els principals components de les roques. A més, diferents processos de mineralització són capaços de concentrar uns determinats minerals i de fer créixer cristalls de bona mida.Totes les roques de la comarca de Bages s'han originat per sedimentació. Per aquest motiu, el Bages no és un territori particularment variat en tipus de minerals. En contrapartida, són abundosos els minerals compostos per carbonats i sulfats, i destaquen molt especialment els diferents clorurs de la formació geològica Cardona.

CALCITA (CaCO3, carbonat de calci)La calcita és un mineral que pot cristal·litzar en diverses formes donant lloc a cristalls que generalment són blancs o incolors, però a vegades estan tenyits d'altres coloracions. La calcita defineix el grau de duresa 3 de l'escala de Mohs. No es pot ratllar amb l'ungla, però es ratlla fàcilment amb un ganivet. Els cristalls de calcita es troben amb freqüència a les escletxes de les roques riques en CaCO3 i a les coves. La calcita és el component majoritari de les roques calcàries, les quals s'utilitzen per a la fabricació de ciment i calç.

MALAQUITA (Cu2(OH)2CO3, carbonat bàsic de coure)La malaquita pot formar cristalls prismàtics aciculars del sistema monoclínic, però habitualment forma pàtines, revestiments terrosos o masses reniformes, globoses o estalactítiques. Té un bonic color verd molt característic, la ratlla verda i duresa 3,5-4. És una mena de coure i s'utilitza per fer objectes de decoració i com a pedra ornamental.Al Bages, la malaquita es localitza sobretot a Artés, en un tipus de mineralització anomenada "red-bed" cuprífer on el rentat produït per l'aigua (lixiviació) va dissoldre ions de coure que després van precipitar en forma de sulfurs perquè van arribar sobtadament a un nivell reductor. Posteriorment, per un procés de carbonatació dels sulfurs, es van formar els minerals malaquita i atzurita, que són tots dos carbonats de coure. Més que per la mida dels cristalls o l'extensió del jaciment, la localitat de malaquita d'Artés té importància geològica pel procés de mineralització. També n´hi ha a Cabrianes (Sallent), Santpedor i a Ferrerons (Moià).

ATZURITA (Cu3(OH)2(CO3)2, carbonat bàsic de
FEIPENG

CONTE DE JOSE Mª

Hi havia una vegada un nen que tenia 4 pares que es deien tots: MIQUEL!
Miquel 1:és alt,gros,té panxa,té barba i els cabells curts.
M'agrada perque em fa regals i .... m'estima!
Per què ha marxat? (diuen els nens a classe)
No ho sé...

Miquel 2:és baix,gros,té molt cabell, es moreno i ...m'agrada per que és músic de rock...i m'estima!
Per què ha marxat?
No ho sé...


Miquel 3:és alt, prim i calb... M'agrada per que em porta al parc... i m'estima!
Per què ha marxat?
No ho sé...

Miquel 4: és mitjà,es pèl-roig, treballa en futbol... i m'agrada per que és famós.
és del equip del... ah! (endevina-ho)
Per què ha marxat?
No ho sé...

Aleshores, quin pare és el millor?
El primer!!!

Però si erets petit...?
Ah!... si!
Es que encara ve a casa.

Quin és el que menys t'agrada?
El tercer.

Com es dirà el teu proper pare?
NO HI SERA!!!

Ara expliquem els fills q. han portat a aquesta mare del nen.

Miquel 1, té 3 fills d'altra parella.
Miquel 2 en té 5...
Miquel 3 en porta 2...
Miquel 4 en te 3 més...

El nen diu:
Ja podem entre tanta familia fer 1 equip de futbol!!!!!!
Plegats som 13 i jo.
En tenim per :
2 suplents al banc,
1 porter
3 defenses
2 mig camp
5 davanters

I jo... entrenador!!!
Us falta marxa!!
Hem de guanyar al Sevilla i després al Barça!!!
Som únics!!!
Però units podem anar on vulguem...
Quina por celebrar plegats el Nadal o Fi d'any!! uf
I... jo que em creia fill únic...
Sóc feliç de la meva maxi-familia...
Ara sempre tindré material escolar i pilota per jugar!!

US HA AGRADAT?
ACCEPTEM COMENTARIS
A CLASSE TENIM BONS ESCRIPTORS,OI?

Autors :Jose Mª, Guillem,Julissa,Feipeng i Remei

mare de déu de montserrat

hola!!



ja sabeu que divendres dia 27 de abril es el dia de la mare de déu de montserrat.



soposo que cadascu fa cosas diferentes jo no ho sé que fare el divendres a la tarda .



a mi me agradaria anar a veure una pel-licula pro no pudre .



crec em quedare a casa fen lo que a mi mes me agrada.



i busaltres que fareu!!



espero que os agrade la imatge i la istoria








Els vestigis més antics de poblament al Berguedà es remunten al neolític. L'historiador romà Titus Livi parla de la tribu ibèrica dels bergistans sotmesa primer per Anníbal (218 a.C.) i més tard per Cató (195 a.C.). Sota l'ocupació sarraïna el Berguedà esdevingué territori de frontera fins a passar a dependre del Comtat de Cerdanya, del qual se separà per esdevenir, breument, Comtat de Berga a principis del segle XI. En aquest context cal situar la major figura literària d'aquestes terres; el trobador Guillem de Berguedà. Durant els segles següents, el Berguedà coneixerà les epidèmies de pesta dels segles XIV i XV, el bandolerisme del XVI, i la guerra dels segadors al XVII. A partir del XVIII, després de la Guerra de Successió, s'esdevé una època de creixement econòmic i demogràfic amb el desenvolupament de la indústria tèxtil, al qual el Berguedà aporta la seva pròpia màquina de filar, la berguedana o maixerina. Durant la guerra del set anys (1833-1840), Berga fou un centre important de la insurrecció carlina; essent seu de la Junta carlina de Catalunya que tingué com a cap el Comte d'Espanya, famós per les seves arbitrarietats i crueltat, i assassinat en circumstàncies envoltades d'una aurèola llegendària. El Berguedà va seguir essent un enclau carlí destacat en les carlinades posteriors. Com a fets destacables del segle XX, cal fer esment de la revolta anarquista de Fígols, el 1932, que s'estengué a altres poblacions de la comarca. Els grupuscles anarquistes també varen protagonitzar col·lectivitzacions i episodis violents durant la guerra civil. Passada la guerra, la situació de la comarca la feu lloc ideal per a les activitats de contraban i també per a les accions dels maquis. La mineria i del tèxtil tornaren a ser la clau de l'activitat econòmica, fins que les crisis econòmiques dels 70 varen portar al seu enfonsament, amb la consegüent regressió econòmica i demogràfica. Actualment, el Berguedà busca desenvolupar-se a través de la diversificació d'activitats i mirant de potenciar el seu paisatge com a atractiu turístic

julissa

RESPOSTAS 1 A REMEI

1.-24 , DIMARTS.
2.-23 , DILLUMS.
3.-26 , DIJOUS.
4.-27 , DIVENDRES.
5.-MARE DE DÈU DE MONTSERRAT.

GUILLEM

Respostas 1 _ remei

1.24,Dimarts.


2.23,Dilluns.


3.27 divendres.


4.28 disapta.


5.Mare de Déu de Montserrat.

RESPOSTES A REMEI



1.LA 24.dimants

2. so 25 .dimecres

3.so26.dijous

4.so27.divetera

5.mara del mosalat

FEIPENG


RESPOSTA 1 PER LA REMEI

1- Ahir era 24,dimarts

2-Abans de ahir era 23,dilluns

3-Demà será 26,dijous

4-Passat de ma será 27,divendres

5-El dia 27,divendres es selebra


el dia de MARE DE DEU DE MONCERRAT

JOSE Mª

dimecres, 25 d’abril del 2007

PENSEU???

Hola nens i nenes...
aviam qui em contesta a aquesta pregunta...
Vol atenció per part vostre, ok?
Avui ha estat dia 25 dimecres , cert?
Penseu i contesteu:
1- ahir quin dia era amb numeros i lletres?
2- abans d'ahir, quin dia era amb numeros i lletres?
3-demà, quin dia serà?
4-i... passat demà, quin dia serà?
5- quina festivitat celebrarem??? ahhhhhhhhhhhh :)
Sorpresa i bona per aquell que tingui correcta les 5 respostes!!
Com q. sou molt espavilats ho trobareu de seguida!!
Bon descans!
remei

DATA IMPORTANT! 25...

AVUI fa 4 mesos erem celebrant NADAL!!!
Ha passat ràpid el temps?
Oi que no ho havíeu pensat?
1 petó
remei

PONT: 4 DIES DE FESTA!!

Nens!! divendres 27 és la Verge de Montserrat, patrona de Catalunya.
Feliciteu les Montserrats, val?
El 28... dissabte FESTA.
El... 29 diumenge...FESTA, oi?
El 30 ... es dilluns NO HI ESCOLA! wai!! festa!!
El 1 de maig .. és TAMBÉ FESTA!! visca!!
Quantes festes, oi?
Què fareu?
La Julissa ja ho ha escrit... ara falta en Jhoan, Joshua, en Feipeng, en Kyle, en Jose Mª, Marisa, Angela i Guillem.
Espero els vostres escrits: 4 dies de festa !!!!!!!!!!!!!
remei

RESPOSTA PER LA JULISSA

Hola
soc en Jose Mª
tenim 4 dies sense classe
que guay, jo el dissabte
el diumenja
dilluns i dimarts
anare a la platja
despres anare
al parc amb pelota
tambe amb bicicleta
jo crec que anare alparc
amb el meu nebot i la meva mare
res mes
ADEU
hola a tots!!
recordeu que el dilluns i dimarts no vidreu al colegi.
jo estic mol cuntenta par que al dimarts me anire de piknic cón la meva millo amiga i tota la meva familia
estic segura que mu pasare molt bé .
i al dilluns seguro que estare acasa jugan o ajudand al meu jerma o jermana.
al diu menge me anire a pasetjar i per ultim el disapta ordenare la meva avitació.

i busaltres que fareu tots aquets di as de festa??







julissa

dimarts, 24 d’abril del 2007

AMIGA NOVA!!

Ja tenim una nova amiga!
Es diu MARISA.
Acaba d'arribar del Paraguai.!! que lluny, oi?
Va a classe de la Srta Marta de 6è...
Entre tots l'ajudarem.!!
Aprendrà el català amb nosaltres, oi?
ELS MILLORS MESTRES SOU VOSALTRES!!
Accepteu-la a l'estona de Pati, parleu aviam què li falta...

Feu allò que us agradaria que us fessin a vosaltres, val?
Carinyo i tendressa, ok?
remei

BUSCAR 1 SORPRESA DE MARIA A TOTS!!!

Hola nens i nenes!
Heu trobat el que ens diu la Srta Maria?
M'ajudeu?
Diu que és preciós...
i és per vosaltres!!!
Vinga llestos!!
remei

INTERESANT PER A TOTS!!!

El llibre virtual existeix!!
www.uoc.edu/lletra/santjordi2006/
Si ho mireu podeu llegir i escoltar amb veu gravada, alguna part del llibre que vulguis...
CAL PACIENCIA
Guillem i Remei

MARIA

Gracies x la web!
Excel.lent el so!
Bona sorpresa jajaj
remei

CARMUTXA

Hola CArmutxa!
Preciósa foto!!!
Meravellosos animalets...
Els nens sabran descubrir-lo?
SORPRESA...
remei

Una altra coseta per a la Ying (i per a tots, és clar!!)


Has vist què té a la punta del nas?

Carmutxa

RESPOSTES A REMEI

HOLA REMEI
Ja hem trobat la consonan reptida
Es la j
i la vocal són iguals
anjela

RESPOSTA A REMEI

HOLA REMEI
JO HEN TROBAT LA CONSONANT!!!
ES LA ''J''.
I LA VOCAL SÓN IGUALS.
LA ''A/E



FEIPENG

RESPOSTES A REMEI

HOLA REMEI!!
LLA EM TROBAT LA CONSONANT REPETIDA!!
I LA VOCAL SÓN IGUALS"J"!!
LA"A"ILA"E"
ADEU REMEI

respostes a remei

hola remei!!
Ja hem trobat la consonant repetida
Es la "J"
i la vocal són iguals:
La"A"i la"E"
'deu i chow

Joshua:)

Per a la Ying Ying

PA AMB TOMÀQUET

Déu ens dó ser catalans
per menjar bon pa amb tomàquet
amb un raig d'oli discret
i un pols de sal si fa falta;
pa de pagès si pot ser,
que és més saborós que els altres,
i tomàquet ben madur,
però que no ho sigui massa.

Déu ens dó un tall de pernil
o llonganissa ben ampla
perquè acompanyin el pa
ben sucadet amb tomàquet;
pernil de bon mastegar,
llonganissa de la Plana,
que els osonencs en això
tenim molta nomenada.

Déu ens dó tot el que he dit
i bons amics a la taula
per comparitr el que mengem
i fer petar la xerrada
que conversar amb els amics
sempre sol despertar gana
i el menjar, si és compartit,
resulta més agradable.

de Miquel Martí i Pol

Espero que t'agradi.
Carmutxa

dilluns, 23 d’abril del 2007

Hola Remei,
Ara un regal especial per a tu. Espero que t'agradi. http://www.uoc.edu/lletra/santjordi2006/
Maria

Il·lusió

Hola a tots i a totes,
Avui us he enviat un regalet a l'adreça electrònica de l'aula d'acollida, a veure si el trobeu!
Maria

BONS OBSERVADORS !!!

Hola Julissa, Jhoan, José Mª, Feipeng, Joshua, Guillem, Angela, Kyle i Ying
Algú de vosaltres sap quina és la consonant REPETIDA més vegades entre els vostres noms??
Vinga OBSERVADORS!!!
I la VOCAL que està escrita més vegades?
O sia hi ha dues respostes... ok?
El joc acaba de començar...
Quan ho sàpigueu omplim:
1-el titol amb majúscules
2-després d'escriure posem hi el nom...
3-com etiquetes... escriviu NOSALTRES si només feu escrit, d'acord??
Ara vinga a esbrinar quina és la consonant repetida més vegades... i quina és la vocal?
Endavant campions!!
Fins demà!
remei

VIDEO PER A MOLTS!!

HOLA, MIREU A LA WEB:
www.edu365.cat/infantil/monperunforat/santjordi.htm
Què us sembla?
Arreveure!!

remei :)

DIADA

FELIÇ SANT JORDI A TOTS!!!

remei

diumenge, 22 d’abril del 2007

TAMI I NENS!!

Hola nens i nenes!! Heu vist la Tami de la Carmutxa???
Us heu fixat amb el color dels ulls?
I el color de la seva pell?
Sabreu dir si té taques?
Es feliç?
Està tranquil?
És gos? o gossa?
És petit o gran?
Què deu menjar?
Sabeu amb qui juga?
Jo ja ho sé: amb en Pau i l'Anna!! que bé!!
petonets i...
BON SANT JORDI a tots!!!
remei

SARGANTANES

Hola a tots!!
Què us sembla el conte de les sargantanes?
Tenim un escriptor!!
Molt bé Jhoan!!
Felicitats!!!
Endavant!!!
remei :)

RESPOSTA PER LA REMEI

Hola Remei

Estudiare els verbs pero jo no he escrit
han regalat un llapis


Jose Mª

dissabte, 21 d’abril del 2007

La Tami.

He deixat la meva càmera de fer fotos als meus fills i entre un munt de fotos que he esborrat he trobat aquesta de la Tami, he pensat que us agradaria veure-la i aquí la teniu:


Carmutxa

divendres, 20 d’abril del 2007

RESPOSTA PER LA REMEI

VALE REMEI INTEENTARE FER EL MIJOR POSIBLE PER PRONER ELS PUNTS I LES COMES ADEU REMEI



JHOAN

US A AGRADAT CONTE

ESPERO QUE US ALLI AGRDAT AQUET COTE.
JHOAN







FAIG UN CONTE llamat UNA SARGANTANA

Ahir em va visitar una una sargantana.
Vaig descobrir que m'espiava des d'un test.Feia cara d'òrfena.>>
aquest és un altre dels meus cotes curts.
La sargatanam'amoïna.És molt difisil que les sargatanes conegin als seus pares,perquè es reprodueixen mitijançant ouets.Entre tants ouets,ves a saberqui es fill de qui.
Per aixo tenen una mirada tan trista,d' òrfenes.
Les sargantanes granshaurien d'anaramb una mica mes de comte amb les seves cries.



jhoan

PER A TU JULISSA!!

Hola Julissa.
Per redactar cal escriure frases curtes amb punt.
El verb HAVER és un auxiliar important en català de qualsevol verb.
Anirà bé si apréns el Present d'indicatiu:
Jo he
tu has
ell ha
nos. hem
vos. heu
ells han

PER TANT TOTES LES PARAULES SI ET FIXES VAN AMB "H", ok?
Estic contenta de que a classe d'ANGLÈS hagi anat bé!!!
No hi ha "tenda" si no BOTIGA...
Ets una nena molt bona perque has ajudat a la Herzenjoy!
la teva mare estarà contenta de tenir una filla tan maca!!!
Dona-li un petó de la meva part!!!
remei:)

PER A TU JHOAN!!

Hola aprén a escriure amb "H" el present del verb Haver.
Jo he
tu has
ell ha
nos. hem
vos. heu
ells han
Recorda:
per fer redaccions cal fer frases entenedores i curtes, AMB PUNT I APART...
Exemple:
Avui hem fet castellà.
He anat al pati.
He anat a clsse d'acollida.

I així anirà millor, d'acord?
T'animes aquest cap de setmana Jhoan a fer una breu redacció correcta?
Si no pots no passa RES!
Ja ho intentaràs mes endavant, si?
remei

PER TU, JOSE Mª !!

Els errors són per manca d'estudi i observació personal.
El verb HAVER, SEMPRE acompanya a altra verb porta H!!
Tu escrius:
em fet castellà i és HEM FET CASTELLÀ si?
e anat al pati .. i és: HE ANAT AL PATI, val?
an regalat un llapis... i és HAN REGALAT UN LLAPIS, ok?
em fet matemàtiques... i escrivim: HEM FET MATEMÀTIQUES.
em passat a altra tema... i cal HEM PASSAT A ALTRA TEMA, ?
e anat a casa ... HE ANAT A CASA!
em llejit ... i cal: HEM LLEGIT, oi?
e turnat... i és HE TORNAT, val?
an donat... i és: HAN DONAT, val?
El verb haver en català PRESENT:
jo he
tu has
ell ha
nos, hem
vos. heu
ells han
CAL ESTUDIAR AQUESTS VERBS ELEMENTALS... OI QUE HO FARÀS?
A part d'això estàs millorant força, oi?
remei

PER A TU FEIPENG!!

MIRA BE AQUESTA NOTA, OK?
ESTA? NOOOOOOOOOOOO
AQUESTA SIIIIIIIIIII
castell? nooooooooooo

castellà: siiiiiiiiiiiii
teseco? nooooooo
tercer? siiiiiiiiiiiiiii
angoles? noooooooooooooooooo
anglès? ssiiiiiiii
quatelo maiiiiiiiiiii
quart siiiiiiiiiii
bas? nooooooooo
vaig!!! siiiiiiiiiii
VEUS COM MILLORES DE MICA EN MICA?
remei




BONES RESPOSTES

Veieu com heu fet BONES RESPOSTES a la meva pregunta?
Quan sereu grans fins i tot algú de vosaltres serà escriptor!
Que diver, no?
Fei: vigila els sons al escriure'ls ejem... bon camí
Jose Mª : molt bé! però compte amb les errades ortogràfiques.
Jhoan: pensa una mica més al escriure, pots millorar!
Guillem : Fantàstic
A mi m'ha agradat perquè heu PENSAT.
Us feu molt GRANS!
No oblideu comprar la rosa el dilluns per la mare!!!
BON CAP DE SETMANA!! :)
remei

MADI


HOLA


esta mati jo he fe a castell
pirmera:e fe castellano
segon juga a pati
teseco:f fe angoles
quatelo:e fe matimateca
jo bas a casa
adas

FEIPENG

EL QUE A PASAT AQUET MATI

AVUI EM FET CASTELLA DESPRES E ANAT AL PATI A JUGAR DESPRESE ANAT A CLASE DELA REMEI PÈRO ELLA NO ESTAVA . DESPRES E ANAT A ,CLASE DE ANGLES I ENS AN REGALAT UN LLAPI MOLT BONIC. DESPRES EM FET MATEMATIQUES EM CORETJIT ELS DEURES QUE HI HAVIA I EM PASAT A ALTRE TEMA I, DESPRES E ANAT A CASA A DINAR, DESPRESE TURNAT A L'ESCOLA I E ANAT AM LA REMEI LA JULISA, EL JOSEMª ,EL GILLEM,EL FEIPENG I JO. LEM SALUDAT I EM LLEJIT EL BLOC QUE EM FET I ELS MISATJES QUE ENS AN DUNAT.







jhoan

LO QUE E FET A L'ESCOLA

Hola Remei
jo primer he fet la GRAELLA
a mi me a surtit bé, despre he fet la frase de CASTELLÁ
he anat al pati
despres ANGLES en ANGLES no a pugut bindra l'Olga
en fin toca MATES teniem deures jo las e fet bé
i despres a racullir diu la Chus.
em turnat a classe, e anat amb la Remei i tenia un bras embullicat i res mes.


José Mª

EH!! FET?

Aquest mati he fet medi naturales sobre les capes de la terra i ha estat molt interesant.
Després he fet Castellà.
Això és tot.
La Remei porta el braç embolicat, per que li fa mal la mà.
Espero que milloris.
GUILLEM

avui me anat..!!

remei avui me a anat molt bé .
y la asignació que mes me a agradat avui a sigut angles em tingut que dubuixa una tenda de animalsa la hora de pati e estat ayudanda la meva amiga que es diu herzenyoys a fer les deures.

julissa

JA HE ARRIBAT!!

HOLA NENS I NENES!
COM HA ANAT AQUEST MATÍ A L'ESCOLA?
M'HO PODEU EXPLICAR?
FANTÀSTIC!
remei

RESPONDIENDO A KAIL

Hola Kyle a mi em ba bé y gracias por preguntar



JOSE

Més sobre Sant Jordi.

He trobat aquesta web sobre Sant Jordi, espero que us agradi tot allò que s'hi explica.

Carmutxa

dijous, 19 d’abril del 2007

EM CAL LLEGIR EL BLOGG

Hola nensi nenes!
Quan obriu el Blogg, heu de llegir alguns missatges escrits, no només el darrer...
Hi ha moltes sorpreses...jajaja
Viatjeu per aquest món tant deliciós que ens ha preparat la Carmutxa...
Llegiu les seves poesies... tant tendres i carinyoses...
Mireu els dibuixos...
Llegiu i obriu: El petit Príncep
Mireu pensant amb la olor de les roses...
No correu en veure-ho...
Feu si ve de gust un dibuix...
i escriviu el nom a sota, val?
ES EL MILLOR BLOGG !
Sabeu per què?
Perque tots els que hi treballem, llegim, mirem,dibuixem, pensem ho fem amb carinyo!! important per la vida !!!
BON DIA!!!
remei

ATENCIÓ A TOTS, OK?

Molt bé JHOAN!! Has desitjat unes felicitacions de Sant Jordi precioses: estic contenta de la teva millora!! :)
GUILLEM ets un crack cercant Dracs!! : enhorabona!!!
JOSE Mª : wauuuuu quantes roses per a mi! precioses!! Molt bé!
Aprens molt!!
FEIPENG: has triat un flor? o unA flor??
Brac NOOOOO!!
Drac siiiiiiiiiiiiiiii!!!
Molt bé, Fei! :)
US FELICITO A TOTS I TOTES, PER LA GRAN FEINADA QUE HEU FET!!
SOU CAMPIONS!
NO OBLIDEU ENTREGAR ELS TREBALLS A LA MARE AMB UNA ABRAÇADA BEN FORTA!!
ELLA US ESTIMA MOLT!!!

remei




jhoan

FELICITATS A TOTS








GUILLEM











ROSAS PER LA REMEI


Bon dia de Sant Jordi


Jose Mª

Sobre Sant Jordi he trobat...

Això:

Pregària de Salvador Espriu

Senyor sant Jordi,
patró,
cavaller sense por,
guarda'ns sempre
del crim
de la guerra civil.
Allibera'ns dels nostres
pecats
d'avarícia i enveja,
del drac
de la ira i de l'odi
entre germans,
de tot altre mal.
Ajuda'ns a merèixer
la pau
i salva la parla
de la gent
catalana.
Amén.
Espero que us agradi.
Carmutxa

HOLA


hola jo desa mira un brac de sa jordi

Hola


HOLA JO DESA MIRA A brac

hola


Hola jo de sa mera un flor

PER SANT JORDI (ROSAS)































FELICITATS A TOTS PER SANT JORDI aca enganxo algunas rosas.

GUILLEM

dimecres, 18 d’abril del 2007

CANVI DE LLIBRES?

HOLA !
QUÈ US SEMBLA SI CADA NEN O NENA PORTA UN LLIBRE DE CASA SEVA?
JO TAMBÉ, ÉS CLAR!
EL DIA 23 EL PORTEM A CLASSE D'AULA ACOLLIDA.
SI PER ALGUNA RAÓ NO ENS VEIEM...
DEIXEU-LO A SOBRE DE LA TAULA.
HI HEM DE PARTICIPAR TOTS,VAL???
JOSHUA, FEIPENG. GUILLEM, JULISSA, JOSE Mª, ANGELA, JHOAN, KYLE I ... REMEI!!

HOLA KYLE!!!

Hola, a mi me va bien jajaja.
No reveles el secreto de esta tarde...
Guardalo en tu corazón.
remei :)

san jordi



Ja som ben a prop de celebrar una de les diades culturals més importants de l'any per a tota la societat catalana. Durant la diada del Sant Jordi celebrem, no només l'onomàstica de tots els que tenen aquest nom, sinó que a més a més és el dia del llibre i de l'expressió del sentiment amorós. Però, què hi ha darrere de tot això? Per què el 23 d'abril celebrem el dia del llibre? Per quin motiu regalem una rosa a la nostra enamorada? Per què ho relacionem amb Sant Jordi? Qui era aquest cavaller? Déu n'hi do les preguntes que ens podem fer! Amb aquesta caça del tresor coneixereu qui hi havia darrere la figura de Sant Jordi, esbrinareu per què aquest dia ha esdevingut el dia del llibre i de la rosa.
Contesteu les preguntes del següent apartat tot fent servir el llistat d'enllaços que trobareu a la secció de Recursos d'internet. En acabat penseu una mica en tot el que heu descobert i arrisqueu-vos a contestar La Gran Pregunta. Ànims i recordeu que la lectura és tota una aventura!!!
Per realitzar aquesta activitat obriu un docum
Sant Jordi, cavaller i màrtir, és l'heroi d'una gran gesta cavalleresca, que la veu popular universal situa a les terres allunyades i llegendàries de la Capadòcia, però que la tradició catalana creu esdevinguda als voltants de la vila de Montblanc.
Diuen que assolava els voltants de Montblanc un monstre ferotge i terrible, que posseïa les facultats de caminar, volar i nedar, i tenia l'alè pudent, fins el punt que des de molt lluny, amb les seves alenades envierinava l'aire, i produïa la mort de tots els qui el respiraven. Era l'estrall dels remats i de les gents i per tota aquella contrada regnava el terror més profund.
Les gents van pensar donar-li cada dia una persona que li serviria de presa, i així no faria estrall a tort i a dret. Van assejar el sistema i va donar bon resultat; el cas difícil fou trobar qui es sentís prou avorrit per deixar-se menjar voluntàriame
Heus ací que un dia la sort va voler que fos la filla del rei la destinada a ser presa del monstre. La princesa era jove, gentil i gallarda com cap altra, i feia molt dol haver-la de donar a la bèstia. Ciutadans hi hagué que es van oferir a substituir-la, però el rei fou sever i inexorable, i amb el cor ple de dol va dir que tant era la seva filla com la de qualsevol dels seus súbdits. Així, el rei va avenir-se a que la princesa fos sacrificada.
La donzella va sortir de la ciutat tota sola i espantada, i va començar a caminar cap al cau del monstre. Mentre, tot el veinat, desconsolat i alicaigut, mirava des de la muralla com la princesa anava al sacrifici. nt pel monstre ferotge. Tot el veinat va concloure fer cada dia un sorteig entre tots els veïns de la vila, i aquell que destinés la sort seria lliurat a la fera. I així es va fer durant molt de temps, i el monstre se'n deiuria sentor satisfet, car va deixar de fer els estralls i malvestats que havia fer abans. ent word on donareu resposta a totes les preguntes d'aquesta caça.
Qui va ser Sant Jordi?
El nom de Jordi és un mot grec que vol dir el qui treballa la terra, llaurador o pagès.
El més important és que Sant Jordi va ser un màrtir. Mot grec que significa testimoni, és a dir, la persona que compareix a declarar davant la justícia, el que ha vist o sentit, que compareix a certificar la identitat d'algú, l'exactitud d'una declaració...com diu el diccionari Pompeu Fabra.
Quan en els primers segles després de Crist els seus seguidors es negaven a adorar com un Déu l'emperador romà, declaraven que l'únic Déu que podien adorar era Jesucrist. Aquest testimoniatge era castigat amb la pena de mort.
Per això la paraula màrtir ben aviat es va aplicar a aquelles persones que havien donat la seva sang per causa de la seva fe en el Crist.
Arran d'aquests màrtirs es redactaren cròniques que que eren llegides a reunions cristianes el dia de l'aniversari de la mort del màrtir, que de fet representava el dia del naixement, l'inici d'una vida eterna. Sant Jordi, Patró de Catalunya.
Entre els molts milers de màrtirs, Sant Jordi va gaudir de molta veneració i popularitat universal durant els temps medievals. El fet de ser cavaller li donava categoria entre la gent d'armes. Això féu que l'escollissin per patró de la caval
Quan portava una estona caminant se li va presentar un jove cavaller, cavalcat en un cavall blanc, i amb una armadura tota daurada i lluent. La donzella, esborronada, li digué que fugís de pressa, puix que per allí rondava una fera que així que el veiés en faria xixina. El cavaller li digué que no temés, que no li havia de passar res, ni a ell ni a ella, per tal com ell havia vingut expressament per combatre el monstre, per matar-lo i alliberar del sacrifici a la princesa, com també a la ciutat de Montblanc del flagell que li representava el veïnatge d'aquell monstre.
Entre aquestes, la fera va presentar-se, amb gran hEl rei volia casar la seva filla amb el forcívol cavaller, però Sant Jordi va replicar que no la mereixia; va dir que havia tingut una revelació divina sobre la necessitat urgent d'anar a combatre el drac ferotge i alliberar la donzella, i amb ella la ciutat de Montblanc. I així ho havia fet amb la protecció divina i per manament diví. Per tant, ell no havia fet res per ell mateix i no mereixia cap premi.
Aleshores, Sant Jordi desaparegué misteriosament, talment com havia aparegut.
Text extret del Costumari Català de Joan Amades. Il·lustracions cedides pels alumnes de Cicle Mitjà del CEIP Pont de la Cadena de Molins de Rei orror de la donzella i amb gran goig del cavaller, que la va escometre i d'una llançada la va malferir. El cavaller, que era Sant Jordi, lligà la bèstia pel coll i la donà a la donzella perquè ella mateixa la portés a la ciutat. El monstre va seguir tot manso i estemordit a la princesa. Tot el poble de Montblanc, que havia presenciat la baralla des de les muralles ja esperava amb el braços oberts la donzella i el cavaller, i enmig de la plaça va esbravar el seu odi contra la fera, de la qual aviat no restà bocí. leria i noblesa catalana.
Per festivar el Sant, a Barcelona, la noblesa havia celebrat en el Born, torneigs, justes i altres jocs d'armes, que havien revestit gran solemnitat i donaven a la festa un to senyorívol i aristocràtic que n'allunyava el poble.
Avui en dia, en el nostre país, la figura de Sant Jordi es troba en molts àmbits: pintures, escultures gravats,...segells, monedes, banderes, vestits, brodats, rajoles, mobles, ceràmica, joies, miniatures... D'altra banda, pensem amb persones que coneguem i se'n diguin amb aquest nom.
Tot plegat és prou significatiu com per creure que és una figura ben viva, i que ha deixat empremta en el record de la gent. Ha format part del nostre folklore. Paraula anglesa que significa la saviesa del poble.

Amics

Hola solo os digo que jo soc KYLE com esteu
amics ve o malament

ANGELA I LA SORTIDA

El dia 11 d'aquest mes va ser la primera vegada que vareig anar de colònies.
Vareig veure un paissatge miolt bonic.
Vareig veure la NEU per 1ª vegada... WAUUUUUUUUUUU
varem fer un joc amb les llanternes era molt bonic.
varem fer colonia amb una planta que es diu ROMANI humm!!
La darrera nit varem anar de marxa:DISCO!!
Vaig trobar a faltar una mica a la mama...
I vaig passar-ho bé!!!
ANGELA

HELENA

Ja has vist el video musical, Helena?
I en Nereu?
BENVINGUTS DE NOU A L'AULA D'ACOLLIDA!
El gos està preciós!
Arreveure
remei

Hola !

Sóc l'Helena de Castellgalí. La Remei m'ha parlat del vostre blog i l'he visitat. És molt bonic ! Esteu treballant molt bé ! Espero que per S.Jordi us feu un bon intercanvi de llibres i roses. Us envio una foto del meu fill i el gos. Endavant !

dimarts, 17 d’abril del 2007

Sou fantàstics!!!!!

Gràcies a tots!!!!!!!!
Li he ensenyat al Pau les vostres felicitacions i els vostres dibuixos i li ha agradat moltíssim. Heu aconseguit fer aquest dia molt especial.
Petonets per a tots,

Carmutxa

APREN A TROBAR COSES

heu descobert el diccionari???

PISTA 1:

és a la pagina principal

NOO?

PISTA 2:

està situat a la vostra dreta (mà on agafes el llapis)

NOOOO?

PISTA 3:

es diu GRAN DICCIONARI DE LA LLENGUA CATALANA...

segur que ja ho has trobat!!!

Molt bé!

remei

AULA ACOLLIDA

Hola! Abans que tot, sapigueu que estic molt contenta, però MOLT CONTENTA de les felicitacions que heu pensat i heu fet per en Pau.
Sou fantàstics!
PODEU FER TOT ALLÒ QUE US PROPOSEU!!!
FELICITATS A JULISSA, JOSE Mª, FEI, GUILLEM i JHOAN !!!!
remei

ATENCIO NENS

HOLA ; NO VINGUEU A CLASSE, SI NO US VINC A BUSCAR,VAL??????

ESTEM PASSANT LES PROVES I CAL FER-LES MOLT BÉ.

TREBALLEU I DISFRUTEU MOLT AL PATI, SI?????


QUAN ESTIGUI US VINC A BUSCAR...

US VA AGRADAR "A TOT CLIC 1" ??

APRENEU FORÇA...

REMEI :)
felicitats
Pau
Jose




VISCA EN PAU!!!

HOLA PAU! COM HA ANAT L'ESCOLA?
QUE TAL EL SANT?
HAS REPARTIT ALGUN CARAMEL AMB ELS NENS DE LA CLASSE?
ET FELICITEM I A L'ANNA UN PETONET!!
REMEI


que tu pases bé i moltas felicitats.

tots per un pau.

julissa

SORPRESA PER PAU



FELICITATS PAU!!!!

EN FEIPENG T?HA FET UN DIBUIX PER A TU AMB 5 ESPELMES...

A XINA NO ES CELEBREN ELS SANTS!!

NOMÉS ELS ANIVERSARIS! remei
MOLTAS FELICITATS




PER PAU

Per PAU entra en :http://www.edu365.cat/infantil/index.htm
oh as clic en la parte subrrallada.
DE PART DE TOTS DE ACOLLLIDA

CONTES BOJOS

Entra en www.edu365.cat y ve a primaria y despues a llengua catalana enllaços d'interes en el quart punt esta:"contes bojos"
ES SUPERDIVERTIT!!
L a Remei esta treballant per uns programas INDIVIDUALS INTENSIUS TREBALL.
Li surt fum per el cap ...
jo soc Guillem

dilluns, 16 d’abril del 2007

SANT D'EN PAU

Avui és el Sant de tots els nens q, es diuen PAU.
US RECORDEU DEL PAU QUE ENS VA PENJAR " UN DIA DE PLUJA"????
COM EL PODEM FELICITAR???
VINGA! PLUJA D'IDEES..., AVIAM GUILLEM, COM FELICITEM ENTRE TOTS EN PAU??
LA SEVA MARE HA ESTAT MOLTES HORES PENDENT DEL BLOGG,OI?
HEM DE SABER SER ...bones persones!! educats! i pensar q. gracies a ell fins i tot en Feipeng ha penjat Xian....
Visca!!!
Si ho volem ho fem, oi?
remei :)
Cuando en arriben estaba molt conten per mi era una experiencia now .
Rebelamos fotos i com molt cuitad.
Lo que mes me agrao fue manejar bicicleta com tots los seus amics
.

Guillem