dissabte, 1 de novembre del 2008

Panellets.

Ja sé que és tard per penjar-vos la recepta dels panellets, però per si de cas encara voleu fer-ne aquí teniu una recepta que queda molt bona:

PANELLETS
¼ d’ametlla mòlta, ¼ sucre, 75 g patata cuita, 2 ous, pell d’una llimona molt petita ratllada, ¼ pinyons

Coure la patata amb pell. Barrejar el sucre amb la patata encara molt calenta (el sucre es desfarà millor). Afegir-hi la llimona ratllada, l’ametlla mòlta i un rovell d’ou. Deixar reposar 24h (o no). Untar les mans amb una mica de clara batuda i fer boletes. Posar-les en un plat net. Rentar-se les mans i quan no tinguin restes de panellets ni de clara d’ou, passar les boles pels pinyons. Pintar amb el rovell que queda dissolt amb una miqueta de clara. Daurar-los al forn suau.