dijous, 29 de març del 2007

GANES DE CUINAR?

Hola bonics!
INGREDIENTS:
-6 ous
-250 grams farina
-250 grams sucre
-1 cullerada de llevat.

Guarniment (decoracion):
-melmelada de préssec.
-fruites confitades de: cireres. meló, síndria,peres i taronges.
-figures de xocolata.
-mantega

PROCEDIMENT PER FER EL PA DE PESSIC:
Es separen les clares dels rovells d'ou.
Es col.loquen en un vol.
S'hi afegeix sucre!!
Es remena fins que es forma una massa ben fina.
En un altre vol, es posen les clares i es munten a punt de neu.
Atenció:
Al vol dels rovells hi afegimi afegim les clares i ho remanem poc a poc.
Tot seguit hi afegim la farina.
Ho barregem suaument.
Agafem una plata rodona untada de mantega i tirem tota la pasta!!
AVISEM a la MARE:
Necesitem col.locar la plata al FORN!! a160 graus durant 25 minuts.

PROCEDIMENT PER DECORAR:
Tallem el pa de pessic pel mig, horitzontalment.
Hi posem melmelada ben escampada.
Pel damunt la untem de mantega, pels costats de melmelada.
Posem ametlles al voltant del pa de pessic.
La fruita la posem a sobre, fent alguna forma de flors...
Per acabar hi col.loquem la figura de xocolata (un ou, un conillet...)

A l'estona de tallar la mare ens ajudarà, val?
Bon pastís!!
Serà la millor Mona de Pasqua!!
Feta amb :carinyo i amb il.lusió!!
Wai, no?
Vinga qui s'atrevirà a fer-ne alguna??
Qui en portarà un troçet a classe?
BONA PASQUA !!
Sou els cuiners del futur!

remei